Кропивничани зустрілися з художником Михайлом Надєждіним (ФОТО)

  • 12 січ. 2018 14:50
  • 1336
    • Новина Кропивничани зустрілися з художником Михайлом Надєждіним (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У приміщенні обласного художнього музею пройшла зустріч кропивничан з Народним художником України Михайлом Володимировичем Надєждіним.
     
    На захід завітали колеги та друзі митця, співробітники музею, журналісти та шанувальники мистецтва. Усіх присутніх привітали з новорічними святами юні щедрувальники - учні загальноосвітньої школи номер 31 та музичної школи номер 4. Діти заспівали колядки та щедрівки, розігравши традиційне водіння кози та посівання.
     
     
    Під час зустрічі митець розповів про свій шлях до членства у Спілці художників України, заснування обласної організації НСХУ, свої роки на посаді голови Спілки та про власну творчість. Також художник висловив вдячність рідним та друзям за підтримку у своїй діяльності.
     
    - Передусім я хочу подякувати своїм батькам, дружині, синові Андрію, теж художнику. Я вдячний художньому музею, який приймав не одну мою виставку, - зазначив Михайло Надєждін.
     
    Гості мали змогу ознайомитися з виставкою робіт художника "Мій світ - моя істина", присвяченою 55-ій річниці творчої діяльності Михайла Надєждіна та 20-річчю з часу присвоєння йому звання "народний".
     
    - Наразі у музеї представлені мої роботи у техніці живопису та графіки. Їх об'єднує тема часу. Адже будь-який художник є спостерігачем та зображувачем його плинності, - Михайло Надєждін.
     
    Протягом зустрічі кропивничани поставили хужожникові свої питання.
     
     
    Картина "Сон"
     
     
    Картина "Трійця", з дитячих спогадів
     
     
     
    Автопортрет, 2015 р.
     
     
     
    Наталя Нічишина
     
    Нагадаємо: У художньому музеї відкрилася виставка дитячих малюнків