На Кіровоградщині поліція арештувала групу наркодільців (ФОТО)

  • 12 трав. 2022 12:03
  • 523
    • Новина На Кіровоградщині поліція арештувала групу наркодільців (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині правоохоронці викрили наркозбувачів та вилучили наркотичні засоби і психотропні речовини на понад пів мільйона гривень.
     
    До складу групи входило шість осіб, усі вони мешканці Олександрійського району, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.
     
    Під час документування протиправної діяльності, поліцейські одночасно провели 12 санкціонованих обшуків за місцем проживання, у господарських приміщеннях і транспортних засобах громадян.
     
    У результаті з незаконного обігу знайшли більше 2,5 кілограмів канабісу, близько 1 літру опію ацетильованого, речовину, схожу на метамфетамін, у кількості 21 г, амфетамін у рідкому стані – 8 мл, рослини конопель, а також зброю та боєприпаси.
     
    Від реалізації наркотичних засобів і психотропних речовин особи розраховували отримати прибуток на загальну суму понад 600 000 гривень.
     
    Вилучені речові докази направили для проведення експертиз.
     
     
    Поліцейські продовжують розслідувати кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання та зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».
     
    Санкція статті передбачає покарання від 6 до 10 років із конфіскацією майна.
     
    За матеріалами
    управління боротьби з наркозлочинністю
    в Кіровоградській області
    Департаменту боротьби з наркозлочинністю
    Національної поліції України