У Кропивницькому бажаючих вчили готувати суші
4-го серпня, для тих, хто обожнює смакувати суші та завжди прагнув навчитись власноруч їх готувати, суші-бар «Бонсай» влаштував майстер-клас їх виготовлення!
На майстер-класі з виготовлення суші, перед любителями японської кухні відкрились всі таємниці вишуканого смаку даної страви. Гості Дендропарку, які завітали до суші-бару «Бонсай», змогли поринути у світ загадкової японської культури та особливостей її традицій, відкрити своє серце для нових, невідомих раніше знань. Завдяки досвідченому сушисту Василю, гості опанували мистецтво поїдання суші, що допомогли інтуїтивно віднестись до витоків історії далекої Японії.
Саме таку унікальну можливість навчитись готувати суші та здивувати друзів набутими вміннями приготував суші-бар «Бонсай» для своїх відвідувачів!