У педуніверситеті пройшов Вечір української музики

  • 26 бер. 2018 16:08
  • 1394
    • Новина У педуніверситеті пройшов Вечір української музики Ранкове місто. Кропивницький
    Вечір української музики
     
    У концертній залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка пройшов вечір української музики «Усе моє, все зветься Україна!». 
    У цьому заході взяли участь учні, викладачі й творчі колективи музичної школи № 1 ім. Г. Нейгауза. Під час концерту звучали твори українських композиторів, а також обробки українських народних пісень. Слухачами концерту були студенти, викладачі та керівництво педуніверситету, а також учні, їхні батьки, викладачі та адміністрація школи. 
     
    Ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка, доктор філологічних наук, професор Олег Семенюк подякував від університету колективові музичної школи № 1 ім. Г. Нейгауза, а також директорові школи Євгенії Малявкіній за високий професіоналізм, відданість справі виховання молодого покоління та пропаганду українського музичного мистецтва на найкращих зразках української музики, пісні й традицій українського народу, а також всебічний естетичний розвиток учнів та студентів — майбутнього України. 
     
    Наприкінці творчої зустрічі Євгенія Малявкіна висловила вдячність учасникам концерту за прекрасну музику і чудовий настрій, подарований юними музикантами присутнім у залі, викладачам, які підготували учнів і творчі колективи до виступу, та організаторові заходу Тетяні Саприкіній, завідувачеві відділу струнно-смичкових інструментів школи, та привітала всіх з весною. Декан мистецького факультету, доктор педагогічних наук, професор Тетяна Стратан-Артишкова висловила подяку колективові школи за професійне музичне навчання та виховання юного покоління України.
     
    Юрій Сергійчук