У Кропивницькому ТОРівці затримали крадія велосипеду

  • 14 черв. 2018 16:35
  • 912
    • Новина У Кропивницькому ТОРівці затримали крадія велосипеду Ранкове місто. Кропивницький
     
    Інспектори спецпідрозділу ТОР виявили чоловіка, ймовірно, причетного до крадіжки велосипеду. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Щодня окрім автомобільних екіпажів патрульної поліції та піших нарядів спокій кропивничан забезпечують інспектори спецпідрозділу тактико-оперативного реагування (ТОР) управління патрульної поліції в Кіровоградській області.
     
    Вчора близько 19-ї години, здійснюючи роботу з охорони громадського порядку, по вулиці Криничувата ТОРівці виявили 52-річного чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Увагу правоохоронців він привернув своєю поведінкою, що не відповідала даній обстановці.
     
    Під час спілкування з громадянином інспектори помітили, що за прикметами чоловік схожий на ймовірну особу, причетну до нещодавньої крадіжки. А саме: 3-го червня в селі Первозванівка, що поблизу обласного центру, хтось вкрав велосипед «Ardis». Даний факт внесено до ЄРДР.
     
    Для встановлення усіх обставин подій інспектори запросили чоловіка до Кіровоградського районного відділення поліції Кропивницького ВП.