Протягом року господарства Кіровоградщини виробили 59,6 тисяч тон м’яса

  • 21 лист. 2016 11:30
  • 718
    • Новина Протягом року господарства Кіровоградщини виробили 59,6 тисяч тон м’яса Ранкове місто. Кропивницький
     
    Господарства Кіровоградської області у січні–жовтні виробили 59,6 тис.т м’яса, що порівняно з січнем–жовтнем 2015 р.більше на 1,7 тис.т або на 2,9%.
    Загальне виробництво молока зменшилося на 1,2% і склало 278,3 тис.т, у т.ч. у господарствах населення – на 3,5% (230,2 тис.т), сільськогосподарських підприємствах – збільшилося на 11,6% (48,1 тис.т). 
    Від птиці всіх видів загальне виробництво яєць порівняно з січнем–жовтнем 2015 р. зменшилося на 8,4% і склало 417,7 млн.шт,у т.ч. в сільськогосподарських підприємствах – у 2,2 раза (40,6 млн.шт), у господарствах населення – зросло на 3,1% (377,1 млн.шт).
    Станом на 1 листопада 2016 р. загальна кількість великої рогатої худоби становила 112,8 тис. голів (на 3,6% менше ніж на 1 листопада 2015 р.),  у т.ч. корів – 58,5 тис. голів (на 3,3% менше), свиней – 250,7 тис. голів (на 4,9% менше), овець та кіз – 46,9 тис. голів (на 3,5% менше), птиці –  5915,4 тис. голів (на 0,5% більше).
     
    Повідомляє Головне управління статистики у Кіровоградській області.