Кіровоградщина: У Помічній Фольксваґен зайнявся просто в гаражі

  • 8 квіт. 2023 13:36
  • 744
    • Новина Кіровоградщина: У Помічній Фольксваґен зайнявся просто в гаражі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 7-8 квітня, пожежно-рятувальні підрозділи кіровоградського гарнізону 4 рази залучались на гасіння пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 7 квітня олександрійські рятувальники залучались на гасіння пожежі 50 м2 сухої трави та очерету на вул. Гетьмана Мазепи у м. Олександрія. 
     
    О 20:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Ярослава Мудрого у м. Помічна Новоукраїнського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить моторний відсік мікроавтобуса Volkswagen T5 в приміщенні гаража на території приватного домоволодіння. О 20:58 пожежу було ліквідовано помічнянськими вогнеборцями.
     
     
    О 23:36 стало відомо про займання на вул. Шевченка у с. Млинок Онуфріївської СТГ Олександрійського району. Там загорілось 35 м2 покрівлі та речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку. О 2:53 пожежу ліквідовано спільними зусиллями онуфріївських рятувальників та місцевої пожежної команди ФГ «Авангард».
     
    Вже 8 квітня о 00:26 надійшло повідомлення про пожежу 24 м2 покрівлі та речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку на вул. Вишневій с. Маловодяне Долинської МТГ Кропивницького району. О 2:20 пожежу було ліквідовано силами долинських рятувальників.
     
    В усіх випадках загиблих та травмованих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.